Seuramme käyttää Voimisteluliiton sähköistä jäsenrekisteripalvelua Hoikaa. Huom! seuran hallituksen jäsenet hoitavat hallinnollista työtä oman työnsä ohessa. Siksi toivomme, että rekisteröityminen hoidetaan itsenäisesti jäsenrekisteripalvelussa. Mahdolliset yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai iltaisin puhelimitse. 

Kirjaudu palveluun tästä. Seuran valintakenttään syötetään ensin seuran nimi: Liikuntaseura Naantali. Rekisteröi ensin itsesi ja ilmoittaudu sen jälkeen ryhmiin. Lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, jonka jälkeen hänet voi ilmoittaa ryhmiin.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tai postitse laskun, joka koostuu jäsenmaksusta (10 EUR/vuosi) ja kausimaksusta. Kausi- ja jäsenmaksuja ei palauteta.

  • Seniorikorttilaiset voivat ilmoittautua suoraan seuran tunnilla tai yllä olevien ohjeiden mukaisesti joko jäsenreksiteripalvelun tai sähköpostin kautta.

Voit maksaa Edenred-setelillä, Smartum-seteleillä ja ePassilla sekä niiden mobiilimaksuversioilla. Muista liittää maksuun viitenumero.

Vastaamme tiedusteluihin ja kysymyksiin sekä sähköpostitse että puhelimitse. Meidät tavoittaa parhaiten ilta-aikaan, sillä toimimme vapaaehtoisvoimin.