Liikuntakalenteri 2020–2021

Tunnit alkavat maanantaina 31.8.2020. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 5.8.2020.

Lisätiedot lasten ja nuorten liikuntatunneista: liina@lsnaantali.fi. Soveltava liikunta ja Kids’ dance & Hop -tiedustelut Heidi Suominen (040 5788979).

Tiistai    
15-16 Kepparikerho alakoululaisille alk. 8.9. Lietsalan koulu
17-18 Show Dance = TaVoiTe 7-9v (Tuuve) UUTUUS!
Kesti-Maaria
Keskiviikko    
15-15.45 Break harraste yli 7v (Karo) Maijamäki Tatamisali
15.45-16.45 TeamGym harraste yli 10v  (Karo) Tatamisali
17.45-18.30 TeamGym harraste yli 7v (Karo) Tatamisali
Sunnuntai    
16-17 Kids’ Dance & Hop = TaVoiTe 4-6v (Heidi) Kultarannan koulu
 
 
  • BREAK HARRASTE = Tunneilla treenataan monipuolisesti break-tanssia. Tanssi koostuu lattialiikkeistä sekä ylhäällä tanssittavista osioista. Breikissä löytyy jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan. Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii vasta-alkajille sekä ennen harrastaneille.
  • KEPPARIKERHO = Alakoulaisille tarkoitettu kepparikerho. Tervetuloa mukaan opettelemaan lajista lisää, ja löytämään uusia kavereita! Kerho sopii ihan vasta harrastuksen löytäneistä jo kokeneisiin harrastajiin. Tärkeintä on innostus keppihevosista! Alkaa 8.9.
  • KIDS` DANCE & HOP TAVOITE 4-6v = Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä omaa ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan niin värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.
  • SHOW DANCE = TaVoiTe 7-9v = Tutustutaan showtanssin ja voimistelun perusteisiin ja tehdään helppoja tanssiohjelmia. Tanssisarjojen lisäksi leikitään, tehdään lihaskuntoa ja kehitetään liikkuvuutta. Sopii kaikille showtanssista ja voimistelusta kiinnostuneille.
  • TEAMGYM = Harjoitukset koostuvat volttirata-­ ja trampetti­harjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline-­ tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tämä kehonhallintaa ja voimaa kehittävä tunti sopii hyvin myös tukemaan muiden lajien harjoittelua.

Ilmoittautumiseen tästä