Liikuntakalenteri 2019–2020

Kevätkausi alkaa tiistaina 7.1.2020.

Lisätiedot lasten ja nuorten liikuntatunneista: liina@lsnaantali.fi. Perhe- ja soveltava liikunta ja Kids’ dance -tiedustelut Heidi Suominen (040 5788979).

Tiistai
17.15-18 Tik Tok -dance alakoululaisille (Hilla) UUTUUS!
Kesti-Maaria
Keskiviikko
14.15-15 Tik Tok -dance yläkoululaisille (Hilla) UUTUUS! Liikuntahalli
15-16 Kepparikerho alakoululaisille Lietsalan koulu
15-15.45 TeamGym alle 10v (Karo) Maijamäki Tatamisali
15.30-16.30 Break harraste kouluikäiset (Karo) Tatamisali
15.45-16.45 TeamGym yli 10v (Karo) Tatamisali
Sunnuntai
18-18.50 Kids’ Dance & Hop 4-7v. (Heidi) Kesti-Maaria
  • BREAK HARRASTE: Tunneilla treenataan monipuolisesti break-tanssia. Tanssi koostuu lattialiikkeistä sekä ylhäällä tanssittavista osioista. Breikissä löytyy jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan. Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii vasta-alkajille sekä ennen harrastaneille.
  • KEPPARIKERHOUusi alakoulaisille tarkoitettu kepparikerho. Tervetuloa mukaan opettelemaan lajista lisää, ja löytämään uusia kavereita! Kerho sopii ihan vasta harrastuksen löytäneistä jo kokeneisiin harrastajiin. Tärkeintä on innostus keppihevosista!
  • KIDS` DANCE & HOP 4-7v: Tanssin iloa, omaa ilmaisua ja vauhtia pirskahteleva tanssitunti vie lapset tutustumaan värikkääseen kattaukseen eri rytmejä sekä muun muassa lattari-, street ja show-tyyleihin vahvasti hauskoilla tempuilla ja esiintymistaidoilla höystettynä. Tunnilla arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta ja liikekieltä omista lähtökohdista sekä harjoitellaan ilmaisua ja tanssin elementtejä antaen lasten käyttää luovuutta ja mielikuvitusta myös omien tanssisommitelmien tekemisessä. Mahdollisuus esiintyä myös eri näytöksissä.
  • TEAMGYM: Harjoitukset koostuvat volttirata-­ ja trampetti­harjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline-­ tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tunti sopii myös mainiosti tanssijoille ja rytmisille voimistelijoille tukemaan harjoittelua ja tuomaan siihen monipuolisuutta. Alle 10-vuotiaiden ryhmä harjoittelee 1 x vko, yli 10 -vuotiaiden ryhmässä voi treenata 1 tai 2x viikossa.
  • TIK TOK -DANCE = Tunneilla heittäydytään tanssin maailmaan sisällyttäen videosovelluksesta tuttuja tansseja koreografioihin. Tämän lisäksi tunneilla tehdään paljon muutakin, kuten esimerkiksi koordinaatio- ja rytmiharjoituksia sekä harjoitellaan heittäytymistä!  Tunnin sisältöön ei kuulu videoiden kuvaaminen. Jokainen on tervetullut tanssitunneille tanssitaustasta riippumatta, eikä tunneille osallistuminen vaadi tiktok-sovelluksen käyttämistä.

Ilmoittautumiseen tästä