Liikuntakalenteri 2018–2019

Lisätiedot seuran liikuntatunneista jaostovastaavalta: Karoliina Hievanen p: 045 1450444. Perheliikuntatiedustelut iltaisin Outi Laaksonen (050 3537 032).

Tiistai
18-19 Aikuinen-lapsi -perheliikunta
Kultarannan koulu
Keskiviikko
14-15 Temput & voimistelu (Nea) Merimaskun koulu
14.15-15.30 Break 03-06 synt. (Kisaryhmä BreaKings, Karo) Maijamäki Tatamisali
15.30-16.30 Break harraste yli 7v. (Karo) Tatamisali
16.30-17.30 Teamgym yli 6v.(Karo) Tatamisali
Torstai
15.30-16.30 Teamgym (Kisaryhmä, Karo) Kesti-Maaria
16.30-17.30 Break harraste 2 (Soolokisaajat, Karo) Kesti-Maaria
17.30-18.30
Nykytanssi yli 15v. (Karo)
Kesti-Maaria
18.30-19.00
HipHop yli 16v. (Karo)
Kesti-Maaria
Lauantai
15.30-17.30 TeamGym kisaryhmä yli 11v. (Felinet, Karoliina & Nita)* Tatamisali
17.30-18.30 HipHop yli 16v. (Karo)* Tatamisali
*parittomat viikot
  • AIKUINEN-LAPSI -LIIKUNTA = 2-5-vuotiaan ja vanhemman tai muun täysi-ikäisen liikuntakaverin (mummi, kummi, ukki…) yhteistä laatuaikaa liikunnallisten leikkien, temppuiluiden, musiikin ja pelailujen parissa. Tunneilla liikutaan sekä välineillä että ilman, jokaisen omaa taitotasoa kehittäen, liikunnan riemusta nauttien. Kerran kuukaudessa lähdetään liikkumaan lähimetsään ympäristökasvattajan opastuksella. Tuntien ohjauksesta vastaa vuorotellen kolme ohjaajaa lapsineen.
  • BREAK HARRASTE = Tunneilla treenataan monipuolisesti ja leikkimielisesti motorisia taitoja sekä break-liikkeitä (jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan). Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii vasta-alkajille sekä ennen harrastaneille. Ennen breikanneilla on mahdollisuus harrastaa myös kaksi kertaa viikossa, jolloin toinen tunti on Break Harraste 2.
  • BREAK HARRASTE 2 (soolokisaajat) = Tämä tunti on tarkoitettu yli 7-vuotiaille breikkiä jo ennen harrastaneille, jotka haluavat päästä haastamaan itseään kisoihin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa ja ilmaisua sekä ennen kaikkea hiotaan jokaiselle sulavat soolot, joilla pääsee kisaamaan.
  • BREAK KISARYHMÄ  = Jos haluat mukaan kisaryhmään, ota yhteys valmentaja Karoliina Hievaseen (045 1450 444).
  • HIPHOP YLI 16v. = Tunneilla treenataan monipuolisesti fysiikkaa, tanssitekniikkaa sekä akrobatiaa. Lisäksi tehdään kivoja kisareissuja. Ryhmä on tosi mukava ja tunneilla on rento meininki, jolloin voi hyvällä fiiliksellä opetella uusia taitoja ja kehittyä tanssijana.
  • NYKYTANSSI = Nykyaikaisiin poppibiiseihin vahvaa ilmailullista tanssia. Sarjojen lisäksi tunneilla harjoitellaan hyppyjä ja kehitetään liikkuvuutta. Sopii niin vasta-alkajille kuin ennenkin tanssineille.
  • TEAMGYM YLI 6v. = Harjoitukset koostuvat volttirata-­ ja trampetti­harjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline-­ tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tunti sopii myös mainiosti tanssijoille ja rytmisille voimistelijoille tukemaan harjoittelua ja tuomaan siihen monipuolisuutta. Tunnilla on aina kaksi ohjaajaa, jolloin saadaan harjoiteltua turvallisesti ja tehokkaasti jokaiselle oppilaalle tasoonsa sopivia liikkeitä. Tämä ryhmä ei kisaile, mutta esiintymään pääsee.
  • TEAMGYM KISARYHMÄ = Jos haluat mukaan kisaryhmään, ota yhteys valmentaja Karoliina Hievaseen (045 1450 444).
  • TEMPUT & VOIMISTELU =Ryhmässä opetellaan liikkumisen perustaitoja ja temppuillaan. Mukaan voivat tulla sekä pojat että tytöt.Temput & voimistelu -ryhmässä liikkuminen on iloinen asia! Jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Ryhmässä luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa halutessaan eteenpäin muihin voimisteluharrastuksiin tai muuhun liikuntaan.

Ks. tuntikuvaukset myös: www.urheiluvalmennuskhievanen.com

Ilmoittautumiseen tästä