Liikuntakalenteri 2017 –2018

Tiistai
16-17 Break alkeet yli 6v. (Karo) Kultarannan koulu 
17-18 Break jatko yli 10v. (Karo) Kultarannan koulu
18-19 TeamGym kisaryhmä (Karo) Kultarannan koulu
Keskiviikko
15-16 Break alkeet + jatko (Karo) Maijamäki Tatamisali
16-17 Break kisaryhmä (Karo) Tatamisali
17-18 Hiphop yli 15v. (Karo) Tatamisali
Torstai
15-16 Break edistyneet (Karo) Kestimaaria
16-17
Break kisaryhmä (Karo)
Kestimaaria
17-18
Hiphop yli 15v. (Karo)
Kestimaaria
17-18 Showdance 7-10 v. (Tuuve) Rymättylän koulu
18-19 Nykytanssi (Karo) Kestimaaria
Lauantai
18-19 TeamGym harrasteryhmä yli 6v. (Karoliina & Nita)* Tatamisali
19-20 TeamGym kisaryhmä (Karoliina & Nita)* Tatamisali
Sunnuntai
12.30-13.30
TeamGym kisaryhmä (Karoliina & Nita)*
Tatamisali
13.30-14.30 TeamGym harrasteryhmä yli 6v. (Karoliina & Nita)* Tatamisali
19-20 Tyttöjen harrastejalkkis 04-06 synt. (Juha) Lietsalan koulu
*parittomat viikot
  • BREAK ALKEET Tunneilla treenataan monipuolisesti ja leikkimielisesti motorisia taitoja sekä break-liikkeitä (jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan). Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii vasta-alkajillle.
  • BREAK JATKO YLI 10V. = Tunneilla treenataan monipuolisesti ja leikkimielisesti motorisia taitoja sekä break-liikkeitä (jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan). Tässä ryhmässä tehdään haastavampia tanssisarjoja kuin alkeissa, mutta temput määräytyy jokaisen tanssijan taitotason mukaan yksilöllisesti. Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii tanssia aiemmin harrastaneille.
  • BREAK KISARYHMÄ  = Jos haluat mukaan kisaryhmään, ota yhteys valmentaja Karoliina Hievaseen (045 1450 444).
  • HIPHOP YLI 15 v. = Tunneilla treenataan monipuolisesti fysiikkaa, tanssitekniikkaa sekä akrobatiaa. Lisäksi tehdään kivoja kisareissuja. Ryhmä on tosi mukava ja tunneilla on rento meininki, jolloin voi hyvällä fiiliksellä opetella uusia taitoja ja kehittyä tanssijana.
  • NYKYTANSSI = Nykyaikaisiin poppibiiseihin vahvaa ilmailullista tanssia. Sarjojen lisäksi tunneilla harjoitellaan hyppyjä ja kehitetään liikkuvuutta. Sopii kaikille yli 13- vuotiaille.
  • SHOWDANCE 7-11 v. = Tutustutaan showtanssin perusteisiin ja tehdään helppoja tanssiohjelmia. Tanssisarjojen lisäksi leikitään, tehdään lihaskuntoa ja kehitetään liikkuvuutta. Sopii vasta-alkajille.
  • TEAMGYM HARRASTE = Harjoitukset koostuvat volttirata-­ ja trampetti­harjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline-­ tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tunti sopii myös mainiosti tanssijoille ja rytmisille voimistelijoille tukemaan harjoittelua ja tuomaan siihen monipuolisuutta. Tunnilla on aina kaksi ohjaajaa, jolloin saadaan harjoiteltua turvallisesti ja tehokkaasti jokaiselle oppilaalle tasoonsa sopivia liikkeitä. Tämä ryhmä ei kisaile, mutta esiintymään pääsee.
  • TEAMGYM KISA = Jos haluat mukaan kisaryhmään, ota yhteys valmentaja Karoliina Hievaseen (045 1450 444).
  • TYTTÖJEN HARRASTEJALKKIS = Harrastejalkapallojoukkue Everton 2004-2006 -syntyneille tytöille. Sisätreeneissä pelataan ja tehdään jalkapalloon kuuluvia oheisharjoituksia, kuten kuntopiiriä, futsalia, koripalloa, salibandya yms. Ei-kilpaileva joukkue.

Ks. tuntikuvaukset myös: www.urheiluvalmennuskhievanen.com

Ilmoittautuminen osaan syksyn ryhmiä jo mahdollista, 15.8. alkaen kaikki ryhmät. Ilmoittautumiseen tästä