Liikuntakalenteri 2019–2020

Tunnit alkavat 3.9.

Lisätiedot seuran liikuntatunneista jaostovastaavalta: Karoliina Hievanen p: 045 1450444. Perheliikunta- ja Kids latin dance -tiedustelut Heidi Suominen (040 5788979).

Tiistai
17-18 PerheSporttis -perheliikunta (Heidi ja Hilla) UUTUUS!
Kesti-Maaria
Keskiviikko
15-16 Kepparikerho alakoululaisille Lietsalan koulu
15.45-17 TeamGym yli 10v (Karo) Maijamäki Tatamisali
Torstai
15.30-16.30 Break harraste kouluikäiset (Karo) Kesti-Maaria
16.30-17.30 TeamGym yli 10v (Karo) Kesti-Maaria
Sunnuntai
18-18.45 Kids’ Latin Dance 5-7v. (Heidi) UUTUUS!  Kesti-Maaria
  • BREAK HARRASTE: Tunneilla treenataan monipuolisesti break-tanssia. Tanssi koostuu lattialiikkeistä sekä ylhäällä tanssittavista osioista. Breikissä löytyy jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan. Halukkaat pääsevät esiintymään. Sopii vasta-alkajille sekä ennen harrastaneille.
  • KEPPARIKERHOUusi alakoulaisille tarkoitettu kepparikerho. Tervetuloa mukaan opettelemaan lajista lisää, ja löytämään uusia kavereita! Kerho sopii ihan vasta harrastuksen löytäneistä jo kokeneisiin harrastajiin. Tärkeintä on innostus keppihevosista!
  • KIDS` LATIN DANCE 5-7v: Vauhdikas, tanssin iloa ja omaa ilmaisua pirskahteleva tanssitunti vie lapset tutustumaan värikkääseen kattaukseen eri rytmejä ja tanssityylejä. Pääpaino on lattarirytmeissä vahvasti höystettynä show- ja street-elementeillä temppuilua unohtamatta. Tunnilla arvostetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja ilmaisua ja tanssin elementtejä. Lisäksi tekniikkaa harjoitetaan hauskasti ja luovasti, lasten lailla mielikuvitusta käyttäen.
  • PERHESPORTTIS: PerheSporttis tarjoaa yhteistä laatuaikaa esteettömästi liikunnallisten leikkien, temppuiluiden, musiikkiliikunnan ja pelailujen parissa. Tunneilla liikutaan jokaisen omista lähtökohdista ja yhteisestä liikunnan riemusta nauttien. Kerran kuukaudessa lähdetään liikkumaan lähimetsään  ympäristökasvattajan opastuksella. 
  • TEAMGYM: Harjoitukset koostuvat volttirata-­ ja trampetti­harjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline-­ tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tunti sopii myös mainiosti tanssijoille ja rytmisille voimistelijoille tukemaan harjoittelua ja tuomaan siihen monipuolisuutta. Alle 10-vuotiaiden ryhmä harjoittelee 1 x vko, yli 10 -vuotiaiden ryhmässä voi treenata 1 tai 2x viikossa.

Ilmoittautumiseen tästä