Päivityksiä Naantalin kaupungin koronaohjeistuksiin

Koronatilanne

Tällä hetkellä Naantalissa jatkuu epidemiatilanne varsin maltillisena, mutta tilanteet voivat muuttua myös nopeasti. Kaupunki ohjeistaa seuroja noudattamaan 2.10. alkaen alla olevia ohjeita:

Ryhmien kohtaamisia tulee välttää

 • tunnit lopetetaan niin hyvissä ajoin, että ryhmän kanssa ehditään ulos ennen kuin seuraavat käyttäjät tulevat sisälle. LiiNan tunnit lopetetaan 10 min ennen varsinaista vuoron päättymistä.
 • seuraavan vuoron käyttäjä odottaa ulkona niin kauan, että liikuntatila, käytävä ja pukuhuoneet ovat tyhjät, jos ei ole mahdollisuutta mennä omaan pukuhuoneeseen. LiiNan tunneille saapuvia pyydetään noudattamaan näitä ja ohjaajan ohjeita.
 • samassa pukuhuoneessa ei voi olla kahden eri ryhmän henkilöitä
 • Maijamäen liikuntahallin osalta henkilökunta antaa lisäohjeita pukuhuoneista ja kulkemisista
 • liikuntatilaan tullaan vasta sitten, kun oma harjoitus tai tunti alkaa, ei aikaisemmin. LiiNan tunneille toimitaan myös tämän ohjeistuksen mukaisesti. Ohjaaja kutsuu ryhmän sisään.

Lisäksi:

 • Hygienia- ja viranomaisohjeita noudatetaan
  • väljyysvaatimusta noudatetaan edelleenkin

Joten edelleenkin pätevät samat ohjeet kuin aikaisemminkin:

 1. liikuntaharrastuksiin tullaan vain terveenä
 2. hyvästä käsihygieniasta pidetään huolta; pestään kädet harjoituksiin tultaessa ja lähtiessä, käytetään käsidesiä
 3. harjoitellaan väljästi

Tällä hetkellä liikuntapalvelut on hankkinut käsidesin sekä Maijamäen liikuntahalliin että Rymättylän kuntosaliin ja suositus on, että, seurat hankkivat käsidesin jokaisella seurassa harjoittelevalle ryhmälle.

Siivous toimii normaalisti kerran päivässä ja tällä hetkellä ei ole tehostettua liikuntatilojen tai kalusteiden pesua (esim. puolapuut, renkaat, patjat).