Raision fysioterapia tiedottaa

Reilu Fiilis 2019 varainkeruutapahtuman tuotto on 12 111,45€!!
 

Tänään Raision Fysioterapian Pauliina Luukkalalla ja Jari Salosella oli suuri kunnia luovuttaa tämänvuotisen varainkeruutapahtuman tuotto Hope – Yhdessä & Yhteisesti Turku ry:lle yhdessä Raision kaupunginjohtajan Ari Korhosen kanssa.

Turun Seutusanomat oli paikalla tekemässä lehtijuttua, joka julkaistaan ensi viikon torstaina 3.10.2019 ilmestyvässä lehdessä.

Lämmin kiitos jokaiselle tämän vuoden Reilu Fiilikseen osallistuneelle! Erityisen iso kiitos lukemattomille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistitte tämän upean summan!
 
Reilu Fiilis harrastustuki on kaikkien vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten haettavissa. Lisätietoa tuen hakemisesta löytyy nettisivuiltamme
 
 
Some_mainos
 

UUTTA RAISION FYSIOTERAPIASSA: TE3 Mobility Test

 

TE3 Mobility Test sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Testipatteristo sisältää 13 liikettä, jotka kartoittavat muun muassa kehon liikkuvuutta, kehonhallintaa ja koordinatiivisia ominaisuuksia.

 

TUTUSTUMISTARJOUS!
Raision Fysioterapian TE3 Mobility Test -paketti nyt vain 120€ (norm 150€). Tarjous voimassa lokakuun loppuun asti (aika varattava syys-lokakuun aikana).

Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta www.raisionfysioterapia.fi/yhteydenotot/ajanvaraus tai soittamalla (02) 438 2529. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Raision Fysioterapian TE3 Mobility Test -paketti sisältää kaksi käyntiä. Ensimmäisellä käynnillä suoritetaan testi, analysoidaan tulokset sekä ohjataan korjaavat harjoitteet. Toinen käynti varataan noin kahden kuukauden päähän, jolloin testi suoritetaan uudestaan. Kontrollitestin tuloksia verrataan ensimmäiseen kertaan ja samalla päivitetään harjoitteet.

TE3 testauksia tekee fysioterapeuttimme Pauliina Luukkala.

 
Lue lisää nettisivuiltamme
 
71177821_2434458083504315_4797637031234633728_n
 
Kilpailu Raision Urheiluklinikan Facebookissa ja Instagramissa

Kerro, minkä seuran värien puolesta Sinä liputat ja voit voittaa TE3 Liikkuvuusanalyysin. Kilpailu päättyy tämän viikon sunnuntaina 29.10 ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä.
 
 
suoravastaanotto
 

Fysioterapeuttimme Pauliina Luukkala suoritti suoravastaanottokoulutuksen

Fysioterapeutin suoravastaanotolla tarkoitetaan toimintamallia, jossa tuki- ja liikuntaelinoireinen asiakas varaa ajan ensikäynnille fysioterapeutin vastaanotolle ilman lähetettä. Suoravastaanottoa voivat toteuttaa vain fysioterapeutit, jotka ovat saaneet syventävän lisäkoulutuksen tuki- ja liikuntaelimistön tutkimisesta ja kliinisestä päättelystä. Lue lisää nettisivuiltamme

Varaa aika nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529

 
 
kiropraktikko_jussi_jarvinen_1
 
Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton Raision Fysioterapiassa
 
Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton ensi viikon keskiviikkona 2.10.2019. Jussin vastaanotto Raision Fysioterapiassa on keskiviikkoisin sekä perjantaiaamuisin.
Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529
 
Lue lisää nettisivuiltamme
 
 
 Nuoren_urheilija_stipendi
 
Ilmianna 15-18 -vuotias raisiolainen urheilija
 
Stipendi sisältää Raision Fysioterapiassa suoritettavan TE3 Liikkuvuusanalyysin (sisältää testin, palautteen ja harjoitteet) sekä 4 kuukauden jäsenyyden Garden Gym kuntosalille (sisältää kuntosalin ja ohjatut tunnit). Stipendin arvo 345€.
 
Hakemukset lokakuun loppuun mennessä sähköpostitse pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
 
Lue lisää nettisivuiltamme
 
 
Tulevat tapahtumat:
 
polvivammat
 
Tiistaina 29.10.2019 klo 18
Raision kaupungintalon valtuustosalissa
Luennon aiheena polvivammat ja kuntoutus

Luennoitsijana ortopedi Jussi Rantanen ja fysioterapeutti Pauliina Luukkala
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
Tapahtuma Facebookissa

 

Markon_luento

Tiistaina 5.11.2019 klo 18
Raision kaupungintalon valtuustosalissa
Luennon aiheena huippusuorittajan palautuminen
Luennoitsijana valmennuksen asiantuntija Marko Yrjövuori
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton
Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi  
Tapahtuman Facebookissa

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!