Raision Fysioterapian joulutervehdys

Raision Fysioterapia haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta! Vuosi 2018 oli menestyksekäs ja täynnä ikimuistoisia hetkiä!

Alkuvuodesta saimme joukkoihimme vahvistusta, kun henkilökuntaamme liittyi koulutettu hieroja Juho Vihervuori. Juho pitää vastaanottoa Raisiossa tiistaisin ja torstaisin. Aiemmin hierojana toiminut Mikko Tenhunen valmistui keväällä fysioterapeutiksi ja onkin pitänyt siitä asti fysioterapeutin vastaanottoa Raision Fysioterapiassa. Tutustu Raision Fysioterapian henkilökuntaan nettisivuillamme: http://www.raisionfysioterapia.fi/henkilokunta.

Yhteistyömme paikallisten urheiluseurojen kanssa on tiivistynyt tämän vuoden aikana ja olemme saaneet myös uusia yhteistyöseuroja mukaan. Viime syksynä perustettu Raision Urheiluklinikka on lähtenyt kunnolla käyntiin kuluneen vuoden aikana. Ortopedi Jouni Heikkilä liittyi alkuvuodesta mukaan Raision Urheiluklinikan toimintaan ja aloitti samalla vastaanoton myös Raision Mehiläisessä. Lisätietoa Raision Urheiluklinikasta: http://www.raisionfysioterapia.fi/palvelut/raision-urheiluklinikka.

Raision Urheiluklinikka on järjestänyt yhteistyössä Raision kaupungin kanssa monia luentoja, jotka ovat keränneet lukuisia kuulijoita. Meillä on ollut kunnia saada alojensa huippunimiä luennoitsijaksi. Haluammekin kiittää ortopedi Sakari Oravaa, TPSn taitovalmentaja Tommi Hannusta, ortopedi Jouni Heikkilää, Hydrohexin Tommi Walleniusta, ortopedi Arsi Brobergia, taekwondomaajoukkueen vastuuvalmentaja Jarkko Mäkistä sekä urheilupsykologi Tuomas Grönmania. Ensi vuoden luentosarjamme käynnistyy heti loppiaisen jälkeen maanantaina 7.1., jolloin Mehiläisen valmennuksen asiantuntija Marko Yrjövuorisaapuu Raisioon luennoimaan urheilijan liikehallinnasta. Kevään muut luennot vahvistuvat lähiaikoina. Lisätietoja tapahtumistamme löytyy nettisivuillamme olevasta tapahtumakalenterista: http://www.raisionfysioterapia.fi/palvelut/tapahtumakalenteri. Suuri kiitos myös Raision kaupungille, joka mahdollistaa tapahtumamme!

Raision Fysioterapia järjesti kesäkuussa Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman, jonka tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi. Tapahtuman tuotto ohjattiin Hope – Yhdessä ja Yhteisesti rylle. Tapahtuman kokonaistuotto oli huimat 7810€, joka on nyt vapaasti haettavissa. Lisätietoja tapahtumasta ja tuen hakemisesta löydät nettisivuiltamme: www.raisionfysioterapia.fi/reilufiilis.

Reilu Fiilis tapahtuma toi yrityksellemme paljon positiivista julkisuutta ja Raision Fysioterapian vastaava fysioterapeutti Pauliina Luukkala valittiinkin vuoden 2018 positiivisimmaksi raisiolaiseksi. Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman saama runsas positiivinen palaute osoitti, että tällaiselle tapahtumalle on tarvetta, joten olemmekin päättäneet järjestää tapahtuman uudelleen ensi vuonna sunnuntaina 26.5.2019 klo 14 Kerttulan Liikuntakeskuksessa. Merkitsi päivä jo kalenteriin ja tule mukaan luomaan Reilu Fiilis Raisioon!

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa toivottaa kaikille rauhallista ja nautinnollista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2019!