Raision Fysioterapian kuntosali vuokrattavissa yksityiskäyttöön VAIN 10€/tunti

Yheistyökumppanimme Raision Fysioterapia tiedottaa

Näin poikkeuksellisessa tilanteessa haluamme olla mukana edistämässä yhteistyökumppaneidemme hyvinvointia. Nyt kun seurojen harrastustoimet ovat tauolla ja liikuntapaikat ovat suljettuna, on harjoittelumahdollisuudet poikkeuksellisen rajatut. Siksi haluammekin omalta osaltamme auttaa tilanteessa, ja haluamme mahdollistaa kuntosalimme yksityiskäytön.

Kuntosalimme on varattavissa yksityiskäyttöön, jolloin salille saa tulla vain yksi henkilö kerrallaan tai samassa taloudessa asuvat henkilöt (max 5 henkeä). Näin vältämme uusien tartuntamahdollisuuksien syntyä. Kuntosalissa tulee harjoitella meiltä saatavien kertakäyttöhanskojen kanssa. Harjoittelun jälkeen henkilökuntamme puhdistaa tilat ennen seuraavaa käyttäjää.

Kuntosalillamme on HUR-kuntolaitteet, jotka toimivat paineilmavastuksella. Vastusta voi siis säätää portaattomasti ja näin ollen harjoittelu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Salillamme on myös käsipainoja, tasapainolautoja, kahvakuulia sekä muuta harjoitteluvälineistöä.

Kuntosalin vuokraus on 10€/tunti. Kuntosalin varauksen maksimikestoa ei ole rajoitettu. Varaukset puhelimitse (02) 438 2529. Tarjous on suunnattu yhteistyöseurojemme jäsenistölle ja toimihenkilöille. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Seuraamme vallitsevaa tilannetta tarkoin ja mikäli rajoitukset tiukentuvat, reagoimme siihen välittömästi.