Voimistelu liikuttaa LiiNassa kesälläkin

Aikuiset

Toimintatreenit à la Hanna sunnuntaisin klo 18-19, Kuparivuoren uimarannan alueella, Rakkaudenpoulun varrella alk. vk 21. Kokoontuminen jäähallin parkkipaikalla tai voit tulla suoraan treenialueelle.

Kahvakuula Hannan tyyliin keskiviikkoisin klo 19-20 Lietsalan koulun ympäristössä. Kokoontuminen parkkialueella. 3.-24.6.2015

Toimintatreenit on monipuolinen tehotunti koko keholle. Treenissä pyritään kehittämään kaikkia kehon osa-alueita, nopeus, räjähtävä voima, kestävyys, lihaskunto jne. treeni-iloa unohtamatta.

Kahvakuula on tehotunti keskivartalolle, selälle ja  hartioille voimaharjoitteluna,  eroa sisätuntiin on paljon. Kuulaa  heitetään ja työnnetään ym. muuta  hauskaa ja tehokasta on  ulkotreeneissä luvassa.

Ilmoittautuneille tiedotetaan treenipaikoista ja myös Facebookista voit tarkistaa tiedot.

  • Kesätreenin hinta 20€ (LiiNan jäsenet) koko kesä, 30€ muut, 4 euroa kertamaksu (molemmat ryhmät).
  • Ilmoittautumiset jäsenrekisteriohjelman kautta tai kertamaksu käteisellä paikan päällä. Varaa tasaraha.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä, lukuun ottamatta ukkosenilmaa tai rankkasadetta. Varaa kuumalla kelillä juotavaa ja suojaa pääsi.

iStock_000015476412Smallkahvakuularanta

Lapset

Leikkipuistojumppa (5-6v.) Ohjaajana Leena ja apuohjaaja. Leikkipuistojumpassa kehitetään puistovälineiden avulla monipuolisesti koordinaatiota ja vähän myös lihasvoimaa. Jumpan lomassa leikitään ja kisataan.

Keiju Junior juoksukoulu (alakouluikäiset). Juoksuvalkkana Karoliina ja apuohjaaja. Lisätietoja juoksukoulusta saat tästä

Molemmat ryhmät kokoontuvat samaan aikaan tiistaisin klo 17.30-18.30 Kylpylän leikkipuistossa 9.-30.6. Tuo eri-ikäiset sisarukset samalla kertaa liikkumaan.

  • Molempien ryhmien hinta 20€.
  • Ilmoittautumiset jäsenrekisteriohjelman kautta.

Ilmoittautuminen alkaa 1.5.2015 tästä.

keiju_jj_logo