Koronatiedote

 Naantalin kaupunki jatkaa koronarajoituksia, jotka ovat heti voimassa seuraavanlaisesti:

Liikuntapalvelut ja harrastaminen

Vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastaminen, myös ryhmäliikunta, ulkona sallitaan, mutta lähikontakteja välttäen

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten harrastaminen ryhmässä sisä- ja ulkotiloissa on edelleen sallittu, mutta lähikontaktia sisältävät harjoitteet eivät ole sallittuja. Ryhmäkokosuositus on enintään 10 lasta ohjaajien tai valmentajien lisäksi sisältävät harjoitteet eivät ole sallittuja. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä ja valmentaja. samassa tilassa. Myös ulkoharjoittelussa ryhmäkoko on enintään 10 ohjaajien lisäksi.

Ulkotiloissa kokoontuessa tulee eri ryhmien välillä olla riittävän suuri etäisyys.

Jos vakiintuneiden ryhmien koko on suurempi, tehdään jako pienempiin ryhmiin. Ryhmät eivät saa kohdata sisään ja ulos mennessä, eivätkä saa käyttää samoja puku- ja wc -tiloja. Pukutilojen käyttöä tulee minimoida.

Ulkoliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat pidetään avoinna omaehtoista liikkumista varten. Aikuisten ryhmäliikuntaa suositellaan vältettävän myös ulkotiloissa.

Liikkujien tulee toimia vastuullisesti ja kaikkia tarpeettomia kontakteja tulee välttää. Liikuntatoiminnan järjestäjät velvoitetaan varmistamaan, että asiakkaille ja toiminaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin.

Kommentoi

Vieritä ylös