Juoksukoulu Startti 10.5.-10.6.2021 vasta-alkajille

Koronarajoitusten höllentyminen mahdollistaa aikuisten ryhmäliikuntatunnit ulkona. Tästä innostuneen LiiNa järjestää viiden viikon juoksukoulun.

Juoksukoulu Startti on suunnattu juoksusta itselleen uutta harrastusta hakevalle tai kuntoilijalle, jolla ei ole aiempaa juoksukokemusta. Sopii myös niille, jotka eivät ole juosseet pitkään aikaan. Kurssi koostuu kolmesta viikkotunnista: kuntopiiritunti Lietsalan koulun hiekkakentällä maanantaisin klo 17-18, juokstreenit Naantalin lukion parkkialueelta torstaisin klo 18-19 ja ohjattu videotallenne venyttelystä omaehtoisesti. Kuntopiiri kohottaa yleiskuntoa ja luo juoksemiselle välttämättömän lihaskunnon pohjan. Juoksutreeneissä tehdään sekä juoksutekniikkaa että lyhyitä juoksu/kävelylenkkejä. Ensimmäisillä kerroilla kävelemme yhtä paljon kuin hölkkäämme. Lisäksi joka kerta teemme monipuolisesti juoksutekniikkaa kehittäviä liikkeitä. Loppua kohden lenkit pitenevät ja kävely vähenee.
Juoksukoulun ohjaajana toimii Leena Haanpää, pitkään juoksua kuntoilumielessä harrastanut ryhmäliikunnan ohjaaja.

Hinta 35 e/ei-jäsenet, 30 e/jäsenet. Ilmoittautuminen: https://go.hoika.net
Lisätiedot: Leena Haanpää, puh: 040 827 5232, sp: liina@lsnaantali.fi

Vieritä ylös