LiiNan joulukortteja myynnissä

Tehdään yhdessä joulun taikoja!

Me liinalaiset haluamme tehdä hyviä asioita yhdessä myös joulun aikaan, joten myymme seuran toiminnan tukemiseksi joulukortteja, jotka on valmistettu kokonaan naantalilaisin voimin. Kortit ovat taitettavia, ja niiden koko on A6 eli 10,5 x 14,8 cm. Kortteja myydään viiden kappaleen pakkauksissa sisältäen kirjekuoret, ja yhden pakkauksen hinta on 10 euroa. Korttien mallit näkyvät ohessa, kuten myös korttien takasivulla oleva LiiNan logo ja teksti. Korttien sisäsivuilla on teksti Riemukasta Joulua & Onnellista Uutta Vuotta / Rauhaisaa joulunaikaa ja Onnea Uudelle Vuodelle.

Kortteja voi tilata sähköpostitse liina@lsnaantali.fi kertomalla montako pakettia haluaa tilata ja mihin liikuntaryhmään toivoo kortit toimitettavan. Kortit voi maksaa suoraan LiiNan tilille FI22 4309 0010 2009 39 (viestikenttään nimi) tai tasarahalla ohjaajille. Ohjaajille tulee myös jonkin verran korttipakkauksia myyntiin ilman ennakkotilausta, minkä lisäksi korttipakkauksia voi ostaa LiiNan hyvinvointipäivässä 20.11.