Pilates Naantali: liikuntaseura Naantali tarjoaa pilatesta kaikille

Oletko Naantalista tai lähiseudulta, joka haluaa kokeilla pilatesta tai kehittää pilates taitojasi? Etsitkö liikuntaseuraa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia pilatestunteja eri-ikäisille ja -tasoisille? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua liikuntaseura Naantaliin eli Liina Ry:een, joka on yksi Suomen nuorimmista ja dynaamisimmista liikuntaseuroista. Liikuntaseura Naantali on perustettu vuonna 2011, ja sen tavoitteena on edistää naantalilaisten hyvinvointia ja terveyttä liikunnan avulla. Liikuntaseura Naantali järjestää erilaisia pilatestunteja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pilatesharrastajille.

woman, yoga, stretching-2573216.jpg

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle liikuntaseura Naantalin pilatestarjontaa, joka on todella monipuolinen ja laadukas. Voit valita itsellesi sopivan pilatestunnin kahdesta eri vaihtoehdosta: Pilates Health® ja Voitas. Molemmat tunnit ovat ammattitaitoisesti ohjattuja ja turvallisia. Voit osallistua niihin joko jäsenenä tai kertamaksulla.

Pilates Health® on pilatesmenetelmään perustuva liikuntamuoto, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä ehkäisee ja hoitaa selkävaivoja. Pilates Health® sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia kehon terveydestä ja toimintakyvystä. Liikuntaseura Naantali järjestää Pilates Health® -tunteja. (vuonna 2024 helmikuu) Lue lisää. Lsnaantali.fi)

Voitas on pilatesharjoittelua täydentävä liikuntamuoto, joka kehittää voimaa ja tasapainoa. Voitas sopii erityisesti ikääntyville, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa lihaskuntoa ja liikehallintaa. Voitas on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat aloittaa pilateksen helpommalla tasolla. Liikuntaseura Naantali järjestää Voitas-tunteja.

Jos haluat tutustua liikuntaseura Naantalin pilatestarjontaan tarkemmin, voit vierailla heidän verkkosivuillaan lsnaantali.fi. Sieltä löydät lisätietoja pilatestunneista, aikatauluista, hinnoista, ilmoittautumisesta ja yhteystiedoista. Voit myös seurata liikuntaseura Naantalia sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, ja pysyä ajan tasalla heidän uusimmista uutisistaan ja tapahtumistaan.

Älä siis epäröi, vaan lähde mukaan liikuntaseura Naantalin pilatesyhteisöön ja nauti pilateksen tuomasta hyvästä olosta ja ilosta. Liikuntaseura Naantali on liikuntaseura, joka sopii kaikille!