KEVÄT -24

 

TULOSSA:

Keväälle ohjelmistoon on suunnitteilla pari erilaista juoksuryhmää:

1. KAIPAATKO LENKKISEURAA?

Seuralle on tullut pyyntö lenkkikaveriseurasta. Jos kaipaat vauhtilenkeille seuraa, ole yhteydessä ja laita viestiä meille s.postiin.

2. JUOKSUKOULU KEVÄÄLLE

Juoksukoulu Startti on suunnattu juoksusta itselleen uutta harrastusta hakevalle tai kuntoilijalle, jolla ei ole aiempaa juoksukokemusta. Sopii myös niille, jotka eivät ole juosseet pitkään aikaan. Kurssi koostuu kahdesta viikkotunnista: juoksutreenit Naantalin lukion parkkialueelta torstaisin klo 18-19 ja peruskestävyyslenkki lauantaisin klo 10-11. Lähtö Naantalin lukion parkkialueelta.
Juoksutreeneissä tehdään sekä juoksutekniikkaa että lyhyitä juoksu-/kävelylenkkejä. Ensimmäisillä kerroilla kävelemme yhtä paljon kuin hölkkäämme. Loppua kohden lenkit pitenevät ja kävely vähenee. Peruskestävyyslenkit ovat rauhallisia juoksulenkkejä, joissa alkuverryttely ja loppuvenyttely.

Ohjaaja: Leena Haanpää

AIKAVÄLILLÄ TO 18.4. – LA 8.6.2024

Hinta 50e jäsenet

60e ei jäsen

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4. nettisivujemme kautta!

 

 

Liikuntaseuran

KOHTI KESÄÄ- KEVÄTNÄYTÖS

SU 21.4. Kristoffer-salissa!

Lastenryhmien esityksiä sekä mukana myös aikuisten ryhmiä :).