Naantali tekemistä : liikuntaseura Naantali tarjoaa monipuolista liikuntaa kaikille

Oletko Naantalilainen, joka haluaa liikkua enemmän ja pitää hauskaa? Etsitkö liikuntaseuraa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia liikuntapalveluita eri-ikäisille ja -tasoisille? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Liikuntaseura Naantaliin eli Liina Ry, joka on yksi Suomen nuorimmista ja dynaamisimmista liikuntaseuroista. Liikuntaseura Naantali on perustettu vuonna 2011, ja sen tavoitteena on edistää naantalilaisten hyvinvointia ja terveyttä liikunnan avulla. Liikuntaseura Naantali järjestää erilaisia liikuntatunteja, kursseja, leirejä, tapahtumia ja kilpailuja sekä ylläpitää ja vuokraa liikuntatiloja ja -välineitä.

Kesäjumppaa

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle liikuntaseura Naantalin liikuntatarjontaa, joka on todella laaja ja monipuolinen. Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivan liikuntamuodon yli 20 eri vaihtoehdon joukosta. Olitpa sitten kiinnostunut kuntosalista, joogasta, lavatanssista, shotanssista, kahvakuulasta, parkourista, kepparikerhosta tai jostain muusta, liikuntaseura Naantalilla on sinulle jotain tarjottavaa. Liikuntaseura Naantalin liikuntatunnit ovat hauskoja, rentoja ja ammattitaitoisesti ohjattuja. Voit osallistua niihin joko jäsenenä tai kertamaksulla.

Liikuntaseura Naantali on erityisen hyvä valinta lapsille ja lapsiperheille, sillä se tarjoaa paljon liikuntaa, joka sopii eri-ikäisille ja -taitoisille lapsille. Liikuntaseura Naantalin lasten ja nuorten liikunnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, liikunnallista lahjakkuutta ja elinikäistä liikunnan iloa. Liikuntaseura Naantalin lasten ja nuorten liikuntatunnit ovat leikkisiä, luovia ja turvallisia. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan esimerkiksi showlattareihin, touhuperheisiin, kids dance & sportiin, parkouriin tai kepparikerhoon.

Jos haluat tutustua liikuntaseura Naantalin liikuntatarjontaan tarkemmin, voit vierailla heidän verkkosivuillaan lsnaantali.fi. Sieltä löydät lisätietoja eri liikuntamuodoista, aikatauluista, hinnoista, ilmoittautumisesta ja yhteystiedoista. Voit myös seurata liikuntaseura Naantalia sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, ja pysyä ajan tasalla heidän uusimmista uutisistaan ja tapahtumistaan.

Älä siis epäröi, vaan lähde mukaan liikuntaseura Naantalin liikunnalliseen yhteisöön ja nauti liikunnan tuomasta hyvästä olosta ja ilosta. Liikuntaseura Naantali on liikuntaseura, joka sopii kaikille!