Keväinen juoksukoulu alkaa jälleen

Kevät on monen juoksusta haaveilevan paras aloitusajankohta. Juoksukoulu Startti käynnistyy 18.4.2024. Se on suunnattu juoksusta itselleen uutta harrastusta hakevalle tai kuntoilijalle, jolla ei ole aiempaa juoksukokemusta. Sopii myös niille, jotka eivät ole juosseet pitkään aikaan.

Kurssi koostuu kahdesta viikkotunnista: juoksutreenit Naantalin lukion parkkialueelta torstaisin klo 18-19 ja peruskestävyyslenkki lauantaisin klo 10-11. Lähtö Naantalin lukion parkkialueelta.

Juoksutreeneissä tehdään sekä juoksutekniikkaa että lyhyitä juoksu-/kävelylenkkejä. Ensimmäisillä kerroilla kävelemme yhtä paljon kuin hölkkäämme. Loppua kohden lenkit pitenevät ja kävely vähenee. Peruskestävyyslenkit ovat rauhallisia juoksulenkkejä, joissa alkuverryttely ja loppuvenyttely.

Juoksukoulu aikavälillä 18.4.-8.6., yhteensä 8 viikkoa.

Ilmoittautumiseen tästä.