Tuntikuvaukset

Musiikkiliikunta

Koreografinen tunti, jossa tehdään askelsarjoja musiikin tahtiin.

Sporttitunti

Energian polttoa ja voimaharjoittelua perusliikkeitä tehden. Ei-koreografinen tunti.

Terveysliikunta

Rauhallinen tempo. Sopii mainiosti aloittelijoille.

Aikuisten liikunta

Liikuntakalenterista löydät ryhmien aikataulut.

Seuran tunneille voi tutustua maksutta ja sitoumuksetta maks. kaksi kertaa (1 krt/ryhmä).

Core Circuit

Ohjaajina tunnilla vuorottelevat Leena ja Minna. Vuorottelevina tunteina aerobinen keskivartalotreeni ja Mobility Circuit- tuntikonseptista tutut liikkeet. Core Circuit kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa, voimaa sekä kestävyyttä monipuolisin liikeideoin.

Kuntosali

Kuntosalivuoro on avoin kaikille yli 18-vuotiaille. Harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla.

Selkäjumppa

Hyvinvointia selälle ja niska-hartiaseudulle! Tällä tunnilla tavoitteena on hyvinvoiva ja ryhdikäs niska-hartiaseutu sekä selkä. Vahvistamme selän, niska-hartiaseudun ja keskivartalon lihaksia sekä teemme erilaisia selän ja hartioiden liikkuvuutta edistäviä harjoitteita.

Jooga

Kehoa ja mieltä avaava joogaharjoitus. Tunti sisältää voimakkaita sotureita, tasapainoasentoja sekä rauhallisia venytyksiä. Sopii kaiken tasoisille.

Lavis®-lavatanssi-jumppa

Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa yhdistyvät lavatanssiaskeleet ja jumppa. Tunneilla tanssitaan vaihdellen tuttuja tanssilajeja ja kokeillaan myös tansseja maailmalta.

Showtanssi

Tunnilla tanssitaan showtanssia, joka yhdistelee elementtejä latinalaisista tansseista sekä jazz-, nyky- ja street-tansseista. Tanssitunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskuntoa sekä erilaisia tanssiharjoituksia. Tunnin taso määritellään osallistujien osaamisen mukaan.

Kahvakuula

Tunnilla tehdään toiminnallista voimaharjoittelua koko keholle, erityisesti keskivartalolle ja hartioille. Tunnilla kehittyy niin lihasvoima, kehonhallinta kuin koordinaatiokin. Kahvakuula sopii kaikille, aloittelijoista kokeneempiin kuulailijoihin.

Neuromoto

Kehonhallintaa ylläpitävä ja kehittävä tunti, joka soveltuu myös varhaisvaiheen muistisairaille sekä reuma- ja lihassairauksia sairastaville. Tunnin aikana harjoitellaan monimuotoisesti motoriikkaa, lihaskuntoa ja tasapainoa edistäviä liikkeitä.

VoiTas

Voimaa ja tasapainoa - VoiTas on ikäinstituutin kehittämä iäkkäille soveltuva voimaa ja tasapainoa kehittävä liikuntatunti. Monipuolista ja turvallista voima- ja tasapainoliikkeitä. Naantalilaisille seniorikortin haltijoille maksuton.

Kuntopiiri

Tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia -lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja liikkuvuusharjoitteita- sisältävä tunti, jossa käytetään apuna kahvakuulaa ja muita vastuksia ja oman kehon painoa.

PilatesHealth®

Pilates kehittää mm. keskivartalon syviä lihaksia ja syventää hengitystä. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, joten harjoittelu ei rasita niveliä. Tunnit koostuvat enimmäkseen prePilates-liikkeistä, mutta myös klassisen Pilateksen liikkeitä.

Äijäjumppa

Miehille suunnattu liikuntatunti, jossa kahden viikon välein vaihtuvat tuntiteemat kuntopiiristä voimatankoon, kahvakuulaan ja venyttelyyn. Teematunnit tuovat harjoitteluun monipuolisuutta niin lihaksille kuin mielelle. Tunti sisältää hyppyjä ja lattiatason liikkeitä sekä aina lihaksiston alkulämmittelyn ja lopussa palauttelun ja venyttelyn. Hyvän mielen treenit sopivat kaikille.