Tuntikuvaukset

Musiikkiliikunta

Koreografinen tunti, jossa tehdään askelsarjoja musiikin tahtiin.

Sporttitunti

Energian polttoa ja voimaharjoittelua perusliikkeitä tehden. Ei-koreografinen tunti.

Terveysliikunta

Rauhallinen tempo. Sopii mainiosti aloittelijoille.

Aikuisten liikunta

Liikuntakalenterista löydät ryhmien aikataulut.

Seuran tunneille voi tutustua maksutta ja sitoumuksetta maks. kaksi kertaa (1 krt/ryhmä).

Aamun tehotreenit

Puolituntinen tehotreeni ja 15 min. venyttely virkistää ja kohottaa mielialaa koko päiväksi. Treeni sisältää tuttuja perusliikkeitä, joilla nostetaan sykettä, vahvistetaan kehon päälihasryhmiä ja härnätään myös tasapainoa. Sopii kaikille, mutta sisältää hyppyjä.

Kuntopiiri

Kuntopiiri on tehokas ja monipuolinen ryhmäliikuntatunti. Sopii niin aloittelijoille kuin jo liikuntaa harrastaville sekä juoksun rinnakkaisharjoitteeksi, sillä tehoa voi säätää oman kuntotasonsa mukaan. Tunti sisältää lämmittelyn ja venyttelyn.

Neuromoto ja VoiTas

Kehonhallintaa kehittävä ja ylläpitävä tunti, joka soveltuu myös soveltavan liikunnan tunniksi. Ryhmässä harjoitellaan monimuotoisesti motoriikkaa, lihaskuntoa ja tasapainoa edistäviä liikkeitä. Seniorikorttilaisille maksuton.

Äijäjumppa

Miehille suunnattu liikuntatunti, jossa vaihtuvat tuntiteemat kuntopiiristä voimatankoon, kahvakuulaan ja venyttelyyn. Teematunnit tuovat harjoitteluun monipuolisuutta niin lihaksille kuin mielelle. Hyvän mielen treenit sopivat kaikille.

Classic step

Tällä iloisella ja energisellä jumppatunnilla kunto kohenee ja mieli virkistyy steppilaudalle askeltaessa! Helpot askelsarjat on rakennettu mukaansatempaavaan musiikkiin. Jumppa päätetään aina rauhalliseen venyttelyyn.

Kuntosali

Kuntosalivuoro on avoin kaikille yli 18-vuotiaille omatoimiseen harjoitteluun. Sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin kokeneillekin salikarhuille.​

Selkäjumppa

Tunnilla keskitytään selän hyvinvointia lisääviin liikkeisiin erilaisia välineitä hyödyntäen. Keskivartalon sekä niska- ja hartia-alueen lihasten voimaa ja liikkuvuutta lisäävä tunti sopii kaikille, jotka haluavat helliä selkäänsä.

Jooga

Kehoa ja mieltä avaava joogaharjoitus. Tunti sisältää voimakkaita sotureita, tasapainoasentoja sekä rauhallisia venytyksiä. Sopii kaiken tasoisille.

Bailadance

Tanssia rakastavan todellinen hyvän fiiliksen ja energian tanssillinen ryhmäliikuntatunti. Tunnilla yhdistyvät monipuoliset rytmit, hauskanpito, kuntoilu hyvässä tanssiseurassa. Lantion pyöritys takuu. Tunti sisältää tanssijan kehonhuolto-osion. Tunnin lopulla koreografinen osuus, on juuri sinulle, joka haluat nauttia monipuolisista rytmeistä ja koreografioista streetistä lattareihin, sekä iloita ja ilmaista itseäsi tanssin kautta innostavassa ja kannattelevassa ilmapiirissä ja ohjauksessa.
Yhteistunti NVO.n kanssa.

Toiminnallinen treeni

Tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia -lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja liikkuvuusharjoitteita- sisältävä tunti, jossa käytetään apuna kahvakuulaa ja muita vastuksia ja oman kehon painoa.

Kahvakuula

Toiminnallinen voimaharjoittelu koko keholle, erityisesti keskivartalolle ja hartioille. Tunnilla kehittyy niin lihasvoima, kehonhallinta kuin koordinaatiokin. Kahvakuula sopii sekä naisille että miehille, aloittelijoista kokeneempiin kuulailijoihin. Sporttinen tunti, joka ei sisällä koreografiaa.

Lavis®-lavatanssi-jumppa

Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa yhdistyvät lavatanssiaskeleet ja jumppa. Tunneilla tanssitaan vaihdellen tuttuja tanssilajeja ja kokeillaan myös tansseja maailmalta.

TreeniMix

Yksinkertaisia ja tehokkaita perusliikkeitä hyödyntävä tunti. Oman kehon painoa ja kahvakuulaa käytetään lisävastuksena eri harjoitteissa. Harjoitteita on mahdollisuus sovittaa omaan kunto- ja liikkuvuustasoon. Sopii kaikille, mutta ohjelma sisältää hyppyjä.

VoiTas

Ikäinstituutin kehittämä iäkkäille soveltuva voimaa ja tasapainoa kehittävä liikuntatunti. Monipuolisia ja turvallisia voima- ja tasapainoliikkeitä. Tunti sisältää alkuverryttelyn, VoiTas-osion ja venyttelyn. Osa liikkeistä tehdään lattialla ja istuen konttausasennossa, mutta vaihtoehtoja näille liikkeille on esimerkiksi tuolilla istuen.
Maksuton Naantalin kaupungin seniorikorttilaisille..