Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin

Ilmoittauminen kevään tunneille 1.12.2023 alkaen.

Seuran valintakenttään syötetään esin seuran nimi: Liikuntaseura Naantali. Rekisteröi ensin itsesi ja ilmoittaudu sen jälkeen ryhmiin. Lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, jonka jälkeen hänet voi ilmoittaa ryhmiin.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tai postitse laskun, joka koostuu jäsenmaksusta (katso hinnasto) ja kausimaksusta. Kausi- ja jäsenmaksuja ei palauteta.

Seniorikorttilaiset voivat ilmoittautua suoraan seuran tunnilla tai yllä olevien ohjeiden mukaisesti joko jäsenrekisteripalvelun tai sähköpostin kautta.

Maksun voit suorittaa Edenred-setelillä, Smartum-seteleillä ja ePassilla sekä niiden mobiilimaksuversioilla. Muista liittää maksuun viitenumero.

Liikuntaseura Naantali käyttää Voimisteluliiton sähköistä jäsenrekisteripalvelu Hoikaa. Huomioithan, että seuran hallituksen jäsenet hoitavat hallinnollista työtä oman työnsä ohessa. Siksi toivomme, että rekisteröityminen hoidetaan itsenäisesti jäsenrekisteripalvelussa. Mahdolliset yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai iltaisin puhelimitse.

Ks. alta ilmoittaumisen pelisäännöt

Pelisäännöt ilmoittautumiseen, peruuttamiseen tai kesken kauden lopettamiseen

Alle 18-vuotiaan rekisteröinnin ja ilmoittautumisen suorittaa vanhempi tai muu huoltaja. Alaikäisen tietojen ja laskutusosoitteen oikeellisuudesta vastaa vanhempi tai muu huoltaja.

Seuran kaikkiin ryhmiin voi tutustua kerran ilmaiseksi. Sen jälkeen kausimaksu on suoritettava tai ilmoittautuminen on peruutettava.

Ilmoittaja on velvollinen itse peruuttamaan oman tai lapsensa osallistumisen. Muussa tapauksessa lasku pysyy avoimena.

Avoimista laskuista lähetetään kaksi muistutuslaskua. Jos suoritusta ei muistutuslaskujen jälkeen saada, viivästyneet laskut siirretään Suomen Perintäpalveluun.

Kausimaksuja tai jäsenmaksua ei palauteta.