Liikuntaseura Naantali liikuttaa myös lapsia

Naantali lapsille

Syksyn tunnit alkavat 2.9.2024

Parkour 8-12 v.

Superhauska laji, jossa edetään paikasta toiseen mahdollisimman suorinta reittiä hyödyntämällä kaikkia ympäristön rakenteita. Kehonhallinta ja liikkuvuus paranee huomaamatta ja energiaa pääsee purkautumaan. Yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa.

Kid's dance & sport 3-5 v.

Tässä pienen aarteen ensimmäinen ja lämminhenkinen oma harrastetunti. Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä itsensä ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan oman kehon mahdollisuuksiin, värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien ja tanssisommitelmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.

Touhuperheet (Touhutaaperot 1-4v + sisarukset)

Tässä koko perheelle yhteinen ja lämminhenkinen harrastus! Tunti vie aikuiset ja lapset yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, musiikkiliikunnan kautta ja radoilla seikkaillen. Samalla tutustutaan ja kohdataan samalla toisia perheitä. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Tunnille ovat tervetulleita touhutaaperoiden eri-ikäiset sisarukset. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien ikätason mukaan. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki, jonka jälkeen mahdollisuus jäädä syömään vaikka omia eväitä muiden kanssa. Lähdetään yhdessä iloiselle elämysmatkalle!

Showlattarit & Gym 6-12 v. (eskarit ja alakouluikäiset)

Harrastetunti täynnä tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa, ilmaisua ja ahaa-elämyksiä. Tunnilla yhdistyvät monipuolisesti tanssin maailma niin show-& lattarirytmien ja koreografien kautta kuin akrobatiset temput ja voimistelun perusteet. Lapsia tuetaan luovuuteen ja rohkeuteen ilmaista itseään. Tunnilla tuetaan jokaisen omaa liikekieltä ja huomioidaan harjoitteet ikätasoisesti. Tärkeänä on hyvä ja jokaista tsemppaava ryhmähenki. Ryhmällä on mahdollisuus esiintyä mm. näytöksissä. Iloa , onnistumisia ja elämyksiä yhdessä.