Lasten ja lapsiperheiden liikunta
Lukuvuoden 2022-2023 tunnit alkavat 30.8.

cheergirl, girl, cheering-311225.jpg

Cheerleading harraste 9-12 v.

Näyttävä laji, joka koostuu stunteista eli nostoista sekä akrobaattisista osista. Vasta-alkajille sopiva joukkuelaji, jossa harjoitellaan taitotasoon soveltuvin liikkein.

silhouette, dancing, jumping

Kid's dance & sport 3-5 v.

Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä itsensä ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan niin värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.

hobbyhorse, horse, toys

Kepparikerho alakoululaisille

Kerhossa opetellaan lajia ja saadaan uusia kavereita. Kerho sopii kaikille vasta-alkajista kokeneisiin harrastajiin. Tärkeintä on innostus keppihevosista! Yhteistyönä Naantalin liikuntatoimen Sun harrastus -toimintaa.

Parkour 8-12 v.

Superhauska laji, jossa edetään paikasta toiseen mahdollisimman suorinta reittiä hyödyntämällä kaikkia ympäristön rakenteita. Kehonhallinta ja liikkuvuus paranee huomaamatta ja energiaa pääsee purkautumaan. Yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa.

gymnastics, handstand, dance-151826.jpg

Showdance & Gym 6-8 v.

Innostava tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sisältävä TaVoiTe-tunti, jossa yhdistyvät niin monipuoliset rytmit ja koreografiat, lasten luovuus ja rohkeus toteuttaa itseään kuin temput ja voimistelun perusteet. Tunnilla tutustutaan tanssin värikkääseen maailmaan ja pidetään yhdessä hauskaa!

girls, jump, silhouette-4449706.jpg

Temppukoulu 5-7 v.

Mukava harrasteryhmä, jossa oppii perusvoimistelutaitoja ja cheerleadingin alkeita. Lapset saavat kokea liikunnan elämyksiä voimisteluliikunnan parissa Ryhmässä näkyy voimistelun ILO eli innostus, laatu ja yhdessä onnistuminen.

Touhutaaperot 1-3 v.

Tunti vie aikuisen ja pienen taaperon yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, tanssien ja radoilla seikkaillen sekä tutustutaan muihin. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien iän mukaan.

Yhteistyötuntimme Raision Pyryjen kanssa

sisältää Parkourin ja Touhutaaperot-ryhmän

Vieritä ylös