Lasten ja lapsiperheiden liikunta
Kevään 2023 tunnit alkavat viikolla 2.

silhouette, dancing, jumping

Kid's dance & sport 3-5 v.

Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä itsensä ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan niin värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.

happy, family, cartoon-1082921.jpg

Touhutaaperot 1-3v

Tunti vie aikuisen ja pienen taaperon yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, tanssien ja radoilla seikkaillen sekä tutustutaan muihin. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien iän mukaan.

gymnastics, handstand, dance-151826.jpg

Showdance & Gym 6-8 v.

Innostava tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sisältävä TaVoiTe-tunti, jossa yhdistyvät niin monipuoliset rytmit ja koreografiat, lasten luovuus ja rohkeus toteuttaa itseään kuin temput ja voimistelun perusteet. Tunnilla tutustutaan tanssin värikkääseen maailmaan ja pidetään yhdessä hauskaa!

Parkour 8-12 v.

Superhauska laji, jossa edetään paikasta toiseen mahdollisimman suorinta reittiä hyödyntämällä kaikkia ympäristön rakenteita. Kehonhallinta ja liikkuvuus paranee huomaamatta ja energiaa pääsee purkautumaan. Yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa.