Lasten & nuorten liikunta

breakdance, dance, silhouette
Break -harraste

Tunneilla treenataan monipuolisesti break-tanssia. Tanssi koostuu lattialiikkeistä sekä ylhäällä tanssittavista osioista. Break dancessa löytyy jokaiselle tanssijalle haastetta oman tason mukaan. Halukkaat pääsevät esiintymään.
Sopii vasta-alkajille sekä ennen harrastaneille.

hobbyhorse, horse, toys

Kepparikerho

Alakoululaisille tarkoitettu kepparikerho. Tervetuloa mukaan opettelemaan lajista lisää ja löytämään uusia kamuja! Kerho sopii ihan vasta harrastuksen löytäneille ja kokeneille harrastajille. Tärkeintä on innostus keppihevosista!

silhouette, dancing, jumping

Kid's dance & hop 4-6v

Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä itsensä ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan niin värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.

Teamgym voimistelu naantali

Teamgym

Harjoitukset koostuvat volttirata- ja trampettiharjoitteista sekä voimistelullisen vapaaohjelman tekemisestä. Vapaaohjelma koostuu erilaisista pirueteista, hypyistä, tasapaino-osista ja akrobaattisista liikkeistä, jotka yhdistetään näyttäväksi kokonaisuudeksi.
Laji soveltuu vasta-alkajille sekä esim. teline- tai joukkuevoimistelua aiemmin harrastaneille. Tämä kehonhallintaa ja voimaa kehittävä tunti sopii hyvin myös tukemaan muiden lajien harjoittelua.

Vieritä ylös