Lasten, nuorten ja lapsiperheiden liikunta
Keväkausi alkaa viikolla 3

silhouette, dancing, jumping

Kid's dance & hop 3-5 v. ja 5-7 v.

Tanssin, voimistelun ja temppuilun iloa sekä itsensä ilmaisua pirskahteleva tunti. Lapset pääsevät tutustumaan niin värikkääseen tanssin maailmaan eri rytmien kautta kuin kiehtovien voimisteluharjoitteiden ja temppujen äärelle. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä arvostetaan ja tuetaan jokaisen omaa kehollisuutta, liikekieltä ja luovuutta. Mahdollisuus esiintyä näytöksissä.

Touhutaaperot 1-3 v.

Tunti vie aikuisen ja pienen taaperon yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, tanssien ja radoilla seikkaillen sekä tutustutaan muihin. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien iän mukaan.

Perhebaila

Tunnilla pääsevät nauttimaan liikkeestä ja musiikista niin vauvat kuin pienet taaperot oman aikuisen kanssa. Tunti on aikuisen ja lapsen kokemuksellinen, vuorovaikutuksellinen ja vertaistuellinen musiikkiliikuntatuokio, jossa nautitaan yhdessä mm. erilaisista rytmeistä, tanssista, liikkeestä, vauvan tempuista ja rentoutumisesta

Yhteistyötuntimme Raision Pyryjen kanssa

Sisältää Vauvabailan ja Vauvafitin sekä Aamupäivätreenit etänä.

Vauvabaila 3 kk.-12 kk.

Tunti on aikuisen ja pienen aarteen koke- muksellinen, vuorovaikutuksellinen ja vertaistuellinen musiikkilii- kuntatuokio, jossa nautitaan yhdessä mm. erilaisista rytmeistä, tanssista, liikkeestä, vauvan tempuista ja rentoutumisesta. Vahvistetaan yhteistä vuorovaikutusta. Kaiken siivellä aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti, naurulihaksia unohtamatta.

Vieritä ylös