Liikuntaseura Naantalin ohjaajat

Heidi

on ohjaaja, joka vastaa erityisliikunnasta ja ikäihmisten tunneista. Iloisen ja energisen Heidin kohtaat keskiviikkoisin yksin tai yhdessä suloisen tyttärensä kera Naantalin Tatamisalilla.

Liikuntaseura Naantalin ohjaaja Jenna Hakala

Jenna

on seuramme uusin ohjaaja, ja hän vastaa sunnuntain iltatunneista Kultarannassa keväästä 2018 alkaen.

Karoliina

Aloitti tanssinopettamisen intohimosta urheiluun, tanssiin ja opettamiseen jo 15-vuotiaana. Liikuntaneuvojaksi Karoliina valmistui 2012, jonka jälkeen hän on toiminut myös fysiikkavalmentajana eri lajien urheilijoille. Tämän lisäksi hän on työskennellyt aktiivisesti lasten- ja aikuisliikunnan parissa kouluttajana, leiriohjaajana sekä kuntosalilla. Karoliina ohjaa päälajinaan katutansseja. 

Leena

on ollut mukana kaikenikäisten jumpparien ohjauksessa jo 80-luvulta alkaen. Jane Fondan tuomaan aerobic villitykseen koukkuun jäänyt Leena on sittemmin kouluttautunut sekä lasten valmennus- että harrastepuolella ja käynyt lukuisia aikuisten ja lasten kursseja.

Liikuntaseura Naantali ohjaaja Marju Ekman

Marju

on liikuntaan erikoistunut luokanopettaja, joka on suorittanut yleisurheilussa lajivalmentajatutkinnon.  Marju on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1990.  LiiNan Lavis-naiset luonnehtivat ohjaajaansa iloiseksi ja innostavaksi ammattilaiseksi.

LIikuntaseura Naantali ohjaaja Minna Lehtola

Minna

ohjaa sekä Heart & Fit tuntia. Energinen ja tehot irti ottava ohjaaja seurassamme!

Ada

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, joka on hurahtanut keppihevosiin ihan täysin. Niiden kautta olenkin eksynyt ohjausalan maailmaan. LiiNassa touhuan kepparileirien parissa. 

Vieritä ylös