Liikuntaseura Naantalin ohjaajat

Heidi S.

Heidi vastaa lasten ryhmien ohjauksesta. 

Jenna

Jenna ohjaa selkäjumppaa perjantaisin, sekä sunnuntaisin kahvakuulaa ja  joogaa Kesti-Maariassa . Personal trainer ja kokenut joogaohjaaja valloittaa rauhallisella olemuksellaan.

Liikuntaseura Naantalin ohjaaja Jenna Hakala
cat, rope, skipping-5773481.jpg

Heidi M. S.

Toinen Heidi Suomisemme eli Heidi M. S. opiskelee parhaillaan Vierumäen urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi. Hän on ryhmäliikunnan  ohjausta aloitteleva perheellinen uusi ohjaajamme. Heidi ohjaa keppijumppaa maanantaisin  Kultarannan koululla vuorotellen Roosan kanssa.

Leena

on ollut mukana kaikenikäisten jumpparien ohjauksessa jo 80-luvulta alkaen. Jane Fondan tuomaan aerobicvillitykseen koukkuun jäänyt Leena on sittemmin kouluttautunut sekä lasten valmennus- että harrastepuolella ja käynyt lukuisia aikuisten ja lasten ohjaajakursseja. Jumppien lisäksi hän harrastaa juoksua ja politiikkaa ja lenkittää kahta Bischon Frisé -koiraansa, Lyyliä ja Peppiä.

Liikuntaseura Naantali ohjaaja Marju Ekman

Marju

on liikuntaan erikoistunut luokanopettaja, joka on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1990.  LiiNan Lavis-naiset luonnehtivat ohjaajaansa iloiseksi ja innostavaksi ammattilaiseksi.

Tiistain Laviksen lisäksi Marju ohjaa keskiviikon PilatesHealth tunnit.  

Mikaela Minttu Noppee

Lasten tuntien uusi ohjaaja.

                     

Emma Keitilä

Torstain TanssiMix tunnin ohjaaja.

Minna

on ollut LiiNan toiminnassa mukana jo vuosia ja vastannut sekä sporttisista että kehonhuollon tunneista. Hän on energinen ja tehot irti ottava ohjaaja seurassamme!

LIikuntaseura Naantali ohjaaja Minna Lehtola

Roosa

Roosa on LiiNan uusi ohjaaja, joka ohjaa maanantaisin keppijumppaa vuorotellen Heidi M.S:n kanssa sekä tiistaisin aamun tehotreenejä

LiiNan apuohjaajat

Vilma Ojala

cat, rope, skipping-5773481.jpg
cat, rope, skipping-5773481.jpg