Liikuntaseura Naantalin ohjaajat

Heidi S.

on ohjaaja, joka vastaa erityisliikunnasta ja ikäihmisten tunneista. Iloisen ja energisen Heidin kohtaat Kultarannan koulussa tai Haijaisissa yksin tai yhdessä suloisten tyttäriensä kera.

Jenna

Jenna ohjaa yhdessä Salla E:n kanssa torstaisin joogaa. Personal trainer ja kokenut joogaohjaaja valloittaa rauhallisella olemuksellaan.

Liikuntaseura Naantalin ohjaaja Jenna Hakala
cat, rope, skipping-5773481.jpg

Heidi M. S.

Toinen Heidi Suomisemme eli Heidi M. S. opiskelee parhaillaan Vierumäen urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi. Hän on ryhmäliikunnan  ohjausta aloitteleva perheellinen uusi ohjaajamme. Heidi vastaa Kuntotanssista ja osallistuu myös lasten ryhmien ohjaukseen. 

Leena

on ollut mukana kaikenikäisten jumpparien ohjauksessa jo 80-luvulta alkaen. Jane Fondan tuomaan aerobicvillitykseen koukkuun jäänyt Leena on sittemmin kouluttautunut sekä lasten valmennus- että harrastepuolella ja käynyt lukuisia aikuisten ja lasten ohjaajakursseja. Jumppien lisäksi hän harrastaa juoksua ja politiikkaa ja lenkittää kahta Bischon Frisé -koiraansa, Lyyliä ja Peppiä.

Liikuntaseura Naantali ohjaaja Marju Ekman

Marju

on liikuntaan erikoistunut luokanopettaja, joka on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1990.  LiiNan Lavis-naiset luonnehtivat ohjaajaansa iloiseksi ja innostavaksi ammattilaiseksi.

Laviksen parissa tapaat jatkossakin Marjun.

Minna

on ollut LiiNan toiminnassa mukana jo vuosia ja vastannut sekä sporttisista että kehonhuollon tunneista. Hän on energinen ja tehot irti ottava ohjaaja seurassamme!

Lukuvuonna 22-23 Minna ohjaa TreeniMixiä.

LIikuntaseura Naantali ohjaaja Minna Lehtola
cat, rope, skipping-5773481.jpg

Salla Eriksson

Salla E. vuorottelee Jennan kanssa joogan ohjaajana. Hän on seuran uusi tulokas, mutta kokenut joogan ohjaaja.

cat, rope, skipping-5773481.jpg

Sini Tuomi

Sini on niin ikään uusi ohjaaja Liinassa. Hän ohjaa perjantain selkäjumppaa. Sinillä on personal trainerina monipuolinen ohjaajakokemus.

Salla Kinnunen

Salla K. on toinen seuran kahdesta samannimisestä ohjaajastamme. Salla on innokas nuori nainen, joka haluaa kehittyä liikunnanohjaajana. Sallan omin sanoin: ”Omaan tsemppaavan olemuksen ja äänen – innostan omalla energialla muita.”

Sallan tapaa syksyllä toiminnallisessa treenissä, kahvakuulassa ja toiminnallisessa venyttelyssä.

Salla Kinnunen

LiiNan apuohjaajat

Ella

Ella on toiminut LiiNassa apuohjaajana jo usean vuoden ajan. Ellan tapaa lasten tunneilla Heidin kanssa.

cat, rope, skipping-5773481.jpg

Leeni

Leenillä on vuosien tausta cheerleadingissa, jota hän alkaa ohjata tulevan kautena myös LiiNassa yhdessä Nellan kanssa. Leenin tapaat Liikuntahallissa.

cat, rope, skipping-5773481.jpg
cat, rope, skipping-5773481.jpg

Emilia

Emilia on tuore apuohjaaja, jolla taustana joukkuevoimistelu ja tanssi. Ella ohjaa Heidi M.S. kanssa yhdessä Voimistelun maailma -lasten tuntia ja auttaa myös toisen Heidimme lasten ryhmissä.

cat, rope, skipping-5773481.jpg

Nella

Nella on Leenin ohjaajaparina cheerleadingissa, ja myös hänellä on tausta lapsuudesta asti cheerleadingista.